Lev ett mer hälsosamt liv

· Hälsa, Kropp, Tips
Author

När du kämpar med vardagens krav; då arbetslivets stillasittande ersätter barndomens rörlighet, blir det lätt att mat-, motions- och sovvanor blir lidande. Ofta är det nu som ett par kilon kryper in och sätter sig runt magen.

Alla vardagens frestelser

När blodsockret är lågt och broccolin inte lockar är det lätt hänt att du tar dig en godisbit. Här finner du hjälp i grönt te som i studier visat sig minska aptiten. Försöker du minska på intaget av koffein, satsar du på grönt te-extrakt istället.

Ett sunt sinne bor i en sund kropp

När du får sinnet i balans finner du det enklare att ta tag i kroppen. Ett ämne från naturen som tidigt användes mot Parkinson är mucuna pruriens. Dess fördelar är enligt utsago att den minskar stress och ökar koncentrationen.

Hälsokost som stöd

Under nittonhundratalet kommer kosttillskotten fram som hjälp, men naturläkemedel och örter har människor tagit hjälp av i hundratals år. När du letar efter medel, se till att du tar en extra titt i innehållsförteckningen. Ju mindre konstgjorda medel de innehåller desto bättre. Ta en titt här så finner du kanske några produkter som hjälper dig. Kanske blir det de som gör det lättare när du finner din väg tillbaka till hälsa och välmående.